• Domov
  • Novice
  • Podprite kampanjo množičnega financiranja za natis knjige kuharskih receptov iz Balkana

V mednarodnem združenju NALAS so pripravili edinstveno knjigo receptov iz vsega Balkana, ki vključuje 60 tradicionalnih, okusnih receptov, pripravljenih iz odličnih sestavin, jedi pa lahko pripravite v samo eni uri. Hkrati boste izvedeli več o ljudeh iz Balkana, mestih in tradicijah. Posebnost knjige je, da vsak recept spremlja zgodba o predstavljeni jedi iz lokalnega okolja, kjer se jo tradicionalno tudi pripravlja.

Zato, da bi knjiga tudi zaživela natis, je združenje NALAS, v katerega je vključena tudi Skupnost občin Slovenije, pričela s crowdfunding kampanjo. Tako lahko na povezavi https://www.indiegogo.com/projects/cookbook-taste-the-balkans-food-cooking#/ z donacijo med 3 in 35 EUR podprete projekt, z donacijo 35 EUR pa je lahko kuharska knjiga z zbranimi recepti iz vsega Balkana vaša – ali pa jo podarite vašim najbližjim ob prihajajočih praznikih.

Zato vas vabimo, da podprete projekt in ga delite s sodelavci, prijatelji in znanci.

(P.s.: Crowdfunding platforma Indiegogo deluje tako, da v kolikor se ne zbere potrebnih 35.000 EUR za natis in pošiljanje knjige, se vaša donacija povrne na vaš račun).


Nazadnje posodobljeno:
< Vse aktualne novice