• Domov
  • Novice
  • Poziv za predlaganje kandidatov za člane strokovnega sveta družbe -URGENCA

OBČINAM ČLANICAM SOS

Skupnost občin Slovenije je zasledila, da je družba Slovenski državni gozdovi, d.o.o. objavila poziv za predlaganje kandidatov za člane strokovnega sveta družbe (rok za prijavo je 27.3.2017). Strokovni svet je posvetovalni organ poslovodstva družbe Slovenski državni gozdovi, d.o.o.. Naloge strokovnega sveta družbe je svetovanje poslovodstvu v zvezi z doseganjem ciljev zakona o gospodarjenju z gozdovi v lasti Republike Slovenije pri opravljanju nalog gospodarjenja z državnimi gozdovi.

Na občine članice se obračamo s prošnjo, da predlagate kandidate, ki imajo ustrezna znanja, izkušnje in sposobnosti za člana strokovnega sveta ter izpolnjuje dodatne pogoje navedene v dopisu, ki ga najdete TUKAJ. V dopisu najdete tudi dodatna pojasnila v zvezi s kandidiranjem. Prav tako objavljamo tukaj Poslovnik strokovnega sveta drube Slovenski dravni gozdovi d.o.o..

Predlagate lahko do PONEDELJKA, 27.3.2017 DO 14.00 URE. Prepoznih vlog ne bomo upoštevali. Vloge posredujte pisno na Skupnost občin Slovenije, Partizanska cesta 1, 2000 Maribor ali skenirane na naslov metka@skupnostobcin.si.

< Vse aktualne novice