• Domov
  • Novice
  • Prošnja po izpolnitvi vprašalnika (Zdravi in vitalni v javnem sektorju)

V sklopu projekta Zdravi in vitalni v javnem sektorju smo začeli v novembru 2015 izvajati raziskavo, ki se osredotoča na ugotavljanje psihosocialnih tveganj v delovnem okolju zaposlenih v javnem sektorju (osredotočamo se na zaposlene v slovenskih občinah).  Da bodo rezultati raziskave kar se da verodostojni, aktualni in bodo resnično lahko pripomogli k boljšemu počutju in posledično storilnosti zaposlenih v občinah želimo zaobjeti čim več slovenskih občin.

Zato vas vljudno prosimo, da izpolnite anketni vprašalnik. Vaše sodelovanje je popolnoma prostovoljno in zagotovljena je popolna anonimnost. Zbrani podatki bodo obdelani in predstavljeni na skupnem nivoju, brez možnosti identifikacije posameznega anketiranca glede na njegove demografske značilnosti. Vsi zbrani podatki (oddani odgovori) se beležijo izključno v naši bazi.

Z izpolnjevanjem anketnega vprašalnika začnete s klikom na povezavo https://www.1ka.si/a/74936?skupina=5946785

Za izpolnjevanje anketnega vprašalnika boste potrebovali od 10 – 15 minut. Rok do katerega bi radi pridobili podatke je 20. november 2015.

Prosimo Vas, da anketni vprašalnik res izpolnite iskreno, saj bomo samo na takšen način lahko ugotovili resnično stanje v sklopu proučevanega področja. Morebitna dodatna pojasnila in komentarji so na voljo na jernej.buzeti@fu.uni-lj.si.

Za pomoč pri izpolnjevanju anketnega vprašalnika se Vam vnaprej iskreno zahvaljujemo.

 

 

 

< Vse aktualne novice