• Domov
  • Novice
  • Rok za oddajo zahtevkov za financiranje dodatka za delo v rizičnih razmerah zasebnim izvajalcem zdravstvene dejavnosti, ki dejavnost opravljajo v okviru mreže javne službe

Kot je obvestilo Ministrstvo za javno upravo je rok za oddajo zahtevkov za financiranje dodatka za delo v rizičnih razmerah (KPJS) in dodatka za nevarnost in posebne obremenitve v času epidemije (71. člen ZIUZEOP) podaljšan do 31. avgusta 2020, v skladu z drugim odstavkom 38. člena Zakona o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val COVID-19 (Uradni list RS, št. 98/20).

Ministrstvo za zdravje je v zvezi s tem posredovalo obvestilo glede roka za oddajo zahtevkov za financiranje dodatka za delo v rizičnih razmerah zasebnim izvajalcem zdravstvene dejavnosti, ki dejavnost opravljajo v okviru mreže javne službe. In sicer v obvestilu predlagajo, da občine Ministrstvu za zdravje najpozneje do 7. 9. 2020 izdajo morebitne nove račune preko UJP-net v elektronski obliki (e-Račun) za zahtevke, ki še niso bili vključeni v prvotni zbirni zahtevek in ste jih občine prejele do 31. 8. 2020.

Obvestilo si lahko preberete TUKAJ.


Nazadnje posodobljeno:
< Vse aktualne novice