• Domov
  • Novice
  • Vabilo k organizaciji Dneva odprtih vrat občin 2019

Že preteklih osem let na pobudo Skupnosti občin Slovenije slovenske lokalne skupnosti organizirate Dan odprtih vrat, dogodek, ki je bil v teh letih deležen precejšnjega odziva javnosti. V letošnjem letu predlagamo, da skupno akcijo Skupnosti občin Slovenije in občin članic SOS izvedemo v sredo, 13.2.2019. Vse občine članice ste na elektronske naslove že prejele vabilo k organizaciji Dneva odprtih vrat z nekaj predlogi možnih vsebin.

Ker vam želimo olajšali delo in skrajšati čas priprave dogodkov, je sekretariat Skupnosti občin Slovenije pripravil vzorec dokumenta za obveščanje lokalnih medijev ter vabilo občankam in občanom

Občine, ki bi želele sodelovati in izkoristiti medijski doseg SOS prosimo, da nam sporočite, kje, kdaj in kako boste odprli vrata (vrtec, šola, kulturni dom, predstavitev, srečanje, kviz,…), da bomo lahko o tem pravočasno obvestili nacionalne medije in dogodke objavili v našem spletnem medijskem središču. Več informacij nam boste posredovali, bolje bomo lahko vaše aktivnosti komunicirali z javnostmi. Prosimo vas, da nam vašo odločitev za sodelovanje v akciji sporočite do četrtka, 7. februarja na naslov: barbara.horvat@skupnostobcin.si, saj bomo tudi z naše strani povabili medije po naših adremah na dogodke v vaši lokalni skupnosti.


Nazadnje posodobljeno:
< Vse aktualne novice