• Domov
  • Novice
  • Znotraj SOS zaživela Mreža komunikatorjev občin in občinskih javnih zavodov

Znotraj Skupnosti občin Slovenije je 18. marca 2021 zaživela Mreža komunikatorjev občin in občinskih javnih zavodov. Na prvem srečanju članic in članov mreže so bili podani razlogi za

nastanek mreže in njeni cilji, predlog za način dela znotraj mreže, predvsem pa so bile podane pobude za teme in delo v prihodnje. Dogovorjeno je bilo, da se srečanja mreže organizira enkrat mesečno, najraje ob četrtkih, s konkretnimi in ozko strukturiranimi temami. Članice in člani so predlagali nekaj tem, ki jih zanimajo za naslednje seje, določili so tudi prihodnje: »Kako učinkovito interno komunicirati«. V pogovoru je bilo izpostavljeno področje zagotavljanje prenosa informacij iz npr. krajevnih skupnosti do občine, zavodov do občine in preko tega s širšo javnostjo. Dogovorjeno je bilo, da bo delo mreže osnovano predvsem na aktivni izmenjavi praks, zato je bil znotraj mreže že posredovan poziv za priglasitev tistih, ki bi želeli predstaviti dobro prakso svoje občine. Termin za naslednji sestanek bo 8. april 2021 ob 10.30 preko spletnega kanala Zoom.

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje znotraj mreže pa ste zamudili rok za prijavo interesa, se lahko obrnete na koordinatorko Barbaro Horvat na barbara.horvat@skupnostobcin.si.

< Vse aktualne novice