• Domov
  • VABILO MEDIJEM NA 23. SEJO PREDSEDSTVA SOS

– VABILO MEDIJEM – 

Ključne teme: – problematika nujne medicinske pomoči; problematika športa v lokalnem okolju –

– Seja bo odprta za javnost k navedenima točkama seje –

Spoštovane, spoštovani,

Obveščamo vas, da bo 23. seja predsedstva Skupnosti občin Slovenije potekala v sredo, 4.3.2015 od 10.00 ure dalje v sejni sobi 16 (1. nadstropje) Mestne občine Kranj, Slovenski trg 1, 4000 Kranj.

23. seja Predsedstva SOS bo posvečena problematiki reorganizacije nujne medicinske pomoči, problematiki športa v lokalnem okolju. Seje Predsedstva SOS se bodo poleg županj in županov članov Predsedstva SOS udeležili še predstavniki Ministrstva za zdravje ter Bogdan Gabrovec, predsednik Olimpijskega komiteja.

Vljudno vabljeni!

S spoštovanjem,

Jasmina Vidmar, l.r.

Generalna sekretarka SOS

***

Skupnost občin Slovenije je največje reprezentativno združenje lokalnih skupnosti v Sloveniji, ki šteje 177 občin članic. Število prebivalk in prebivalcev, ki jih skupnost skozi občine članice pokriva je več kot 90% vseh prebivalcev RS. Občine članice prihajajo iz vseh področij Slovenije, županje in župani pa so vseh političnih prepričanj. Združuje jih prepričanje, da je za razreševanje mnogih problemov, s katerimi se občine srečujejo, potrebno sodelovati, izmenjavati izkušnje (tudi s tujino), širiti vedenje in znanje ter združevati moči.


Nazadnje posodobljeno: