Vabilo medijem na 3. tradicionalno srečanje županj in županov

Spoštovane predstavnice in predstavniki medijev,

Skupnost občin Slovenije organizira že 3. tradicionalno srečanje županj in županov, po nastopu novega mandata. Na dogodku bomo z županjami in župani delili najpomembnejše informacije na najbolj aktualnih področjih dela lokalnih skupnosti in zagotovili priznane, kompetentne in strokovne predavatelje ter prenos dobrih praks med občinami. Celoten program dogodka je dostopen tukaj.

Svojo prisotnost na 3. tradicionalnem srečanju županj in županov je poleg več kot 120 županj, županov, podžupanj in podžupanov, v uvodnem delu potrdila tudi ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik.

3. TRADICIONALNO SREČANJE ŽUPANJ IN ŽUPANOV bo potekalo v torek, 17. 1. 2023 od 9.00 dalje, v Austria Trend Hotelu Ljubljana, Dunajska c. 154, Ljubljana, v konferenčnem centru Ubiquitus.

Dogodek je odprt za javnost. Možnost za pridobitev izjave predsedujočega Skupnosti občin Slovenije dr. Vladimirja Prebiliča bo ob 9.30 (po zaključenih uvodnih nagovorih v preddverju konferenčnega centra).

Predstavnike medijev prosimo, da nas o vaši prisotnosti obvestite na naslov barbara.horvat@skupnostobcin.si ali na 041 332 447.

Vabilo-doc