Sestavine gradbene parcele stavbe

Skupnost občin Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za naravne vire in prostor organizira spletni seminar na temo načrtovanja in organizacije gradbene parcele. Seminar je namenjen izboljšanju praks in postopkov pri izvajanju prostorskega načrtovanja na izvedbeni ravni tj. pri določanju, organiziranju in načrtovanju velikosti in oblike gradbene parcele.

Predviden program:

  • Gradbena parcela v prostorskih izvedbenih aktih – dr. Jernej Červek, Direktorat za prostor in graditev
  • Gradbena parcela v postopku DGD in izdaje gradbenega dovoljenja – mag. Matija Kralj, Direktorat za prostor in graditev
  • Razprava

Seminar je namenjen županom, direktorjem občinskih uprav, občinskim urbanistom, projektantom, strokovnim delavcem občin s področja načrtovanja in urejanja prostora in ostalim zainteresiranim.

Prijave potekajo preko spletne prijavnice na strani dogodka. Morebitna vprašanja vezana na vsebino seminarja lahko tudi predhodno napišete na prijavnico.

Prijavite se na ta dogodek

Začetek Četrtek, 3. Oktober 2024. 09:30 Konec Četrtek, 3. Oktober 2024. 12:00
Lokacija Spletno, Zoom
Ta dogodek je organiziran, soorganiziran ali se organizira v partnerstvu s SOS.

Pristopnina za izobraževanje je 50,00 EUR z DDV za občine članice in njihove zavode in 130,00 EUR za občine nečlanice in njihove zavode.

Za prijavo na prireditev morate biti registriran uporabnik na naši spletni strani. Za registracijo obiščite našo registracijsko stran.

Če ste že registrirani, se prijavite tukaj in se nato vrnite na prijavo na dogodek.