Izvedba usposabljanj Komisije za preprečevanje korupcije

Komisija za preprečevanje korupcije je pričela izvajati brezplačna periodična spletna usposabljanja s področja preprečevanja korupcije in krepitve integritete. Ciljna skupina so javni uslužbenci in funkcionarji, pri čemer se trudijo zajeti čim širši krog slušateljev.

Na spodnjih povezavah najdete informacije o nadaljnjih že objavljenih usposabljanjih:

V četrtek, 27. 6. 2024, ob 10. uri bodo preko aplikacije Zoom izvedli brezplačno spletno usposabljanje na temo načrta integritete in nasvetov za skrbnike načrtov integritete.

V torek, 30. 7. 2024, ob 10. uri pa bo preko aplikacije Zoom sledilo brezplačno spletno usposabljanje o institutih lobiranja in daril po Zakonu o integriteti in preprečevanju korupcije (ZIntPK).

Če potrebujete usmerjeno usposabljanje za vaš organ ali imate specifična vprašanja, vas prosimo, da kontaktirate na email anti.korupcija@kpk-rs.si. Z veseljem vam bodo pomagali in ponudili ustrezne usmeritve.

Za dodatne informacije se lahko obrnete tudi na Majo Divjak, telefonska številka 070 892 804.

Za vse nadaljnje izvedbe usposabljanj vam predlagamo, da spremljate spletno stran KPK, kjer bodo redno objavljali prihajajoče dogodke, prav tako jih napovedujejo v mesečnem spletnem e-novičniku, zato vabljeni k prijavi nanj.