Pisarniško poslovanje in arhiviranje

Vabimo vas na seminar z naslovom »Pisarniško poslovanje in arhiviranje«, kjer bomo predstavili naslednje vsebine:

  • arhiviranje dokumentarnega in arhivskega gradiva v fizični in digitalni obliki zapisov (zajem in hramba, dolžnosti javnopravnih oseb in izročitev arhivskega gradiva pristojnemu arhivu)
  • kratek pregled področne in arhivske zakonodaje,
  • nova različica vzorčnih notranjih pravil SOS za občine (2.0) (predhodna priprava na zajem in e-hrambo in analiza odstopanj ter ocena informacijskih tveganj, zahteve za zajem in hrambo ter načrt hrambe, popis poslovnih funkcij in popis gradiva, postopki upravljanja z gradivom v digitalni obliki, varovanje informacij, notranji nadzor izvajanja NP).

Na posvetu bodo sodelovali mag. Hedvika Zdovc iz Zgodovinskega arhiva Celje,  Dr. Jože Škofljanec iz Arhiva RS in Miroslav Milovanovič s podjetja Virtuo d.o.o.

Vabilo najdete tukaj.

Prijavite se na ta dogodek

Začetek Četrtek, 6. Junij 2024. 10:00 Konec Četrtek, 6. Junij 2024. 13:00
Lokacija Spletno, Zoom
Ta dogodek je organiziran, soorganiziran ali se organizira v partnerstvu s SOS.

Udeležba je plačljiva. Pristopnina za izobraževanje je 50,00 EUR z DDV za občine članice in njihove zavode, 130,00 EUR z DDV za občine nečlanice in njihove zavode. Prijave so obvezne, saj boste le tako dan pred dogodkom prejeli povezavo do platforme ZOOM.

Za prijavo na prireditev morate biti registriran uporabnik na naši spletni strani. Za registracijo obiščite našo registracijsko stran.

Če ste že registrirani, se prijavite tukaj in se nato vrnite na prijavo na dogodek.