Upravljanje javnih zavodov

Razumeti in poznati ključne elemente učinkovitega upravljanja v javnih zavodih je temeljnega pomena za dobro delovanje in finančno stabilnost javnih zavodov. Z namenom poglobitve znanja sistemske ureditve delovanja javnih zavodov ter pridobitev napotkov in vodil za nadaljnjo učinkovito upravljanje bodo na seminarju predstavljene ugotovitve Računskega sodišča Republike Slovenije in predstavljena pravila ter ukrepi za dobro finančno stabilnost in pozitivno poslovanje.

Na seminarju bosta ugotovitve Računskega sodišča predstavili vrhovni državni revizorki na Računskem sodišču RS, Nataša Musar Mišeljić in mag. Simona Majer. O poslovanju javnih zavodov bo predaval mag. Aleksander Kupljenik, preizkušeni državni notranji revizor in preizkušeni notranji revizor.

Program in vabilo za tiskanje najdete TUKAJ.

Seminar je namenjen zaposlenim v občinskih upravah in pokrivate omenjeno področje kot tudi članicam in članom svetov javnih zavodov, katerih ustanoviteljica je lokalna skupnost.

Vljudno vabljeni!

Prijavite se na ta dogodek

Začetek Sreda, 29. Maj 2024. 10:00 Konec Sreda, 29. Maj 2024. 12:45
Lokacija Spletno, Zoom
Ta dogodek je organiziran, soorganiziran ali se organizira v partnerstvu s SOS.

Udeležba je plačljiva. Pristopnina za izobraževanje je 50,00 EUR z DDV za občine članice in njihove zavode, 130,00 EUR z DDV za občine nečlanice in njihove zavode. Prijave so obvezne, saj boste le tako dan pred dogodkom prejeli povezavo do platforme ZOOM.

Za prijavo na prireditev morate biti registriran uporabnik na naši spletni strani. Za registracijo obiščite našo registracijsko stran.

Če ste že registrirani, se prijavite tukaj in se nato vrnite na prijavo na dogodek.