Povabilo k sodelovanju pri projektu »Qualipaed« - podaljšan rok

Skupnost občin Slovenije od oktobra 2017 s šestimi partnerji iz Nemčije, Italije, Madžarske in Avstrije, sodeluje v projektu »Qualipaed«, katerega namen je razvoj Evropske oznake kakovosti za zavode na področju predšolske vzgoje.

V sklopu projekta je predvideno izobraževanje 2 oseb v mestu Strobl, Avstrija, ki bi na podlagi tega bili usposobljeni izpeljati oziroma izvesti poskusno testiranje evropske oznake kakovosti v 10 slovenskih vrtcih. Pogoj za sodelovanje je ustrezna strokovna izobrazba iz področja predšolske vzgoje, dobro znanje nemškega jezika (nivo C1 ali C2) in vozniški izbit B kategorije.

Stroški prevoza, prehrane in nočitve na izobraževanju so kriti v celoti. Skupnost občin Slovenije bo iz projekta krila stroške dela, ki so povezani z izvedbo nalog, kot sledi iz dopisa, ki ga najdete TUKAJ.

Morebitne interesentke in interesente vabimo, da nam posredujete krajši življenjepis na naslov info@skupnostobcin.si ali po pošti Skupnost občin Slovenije, Partizanska cesta 1, 2000 Maribor najkasneje do petka, 25. 01. 2019.