• petek, 30.06.2017.
  • CirCe

Vabilo medijem - Krožno gospodarstvo kot potencial za dolgoročne gospodarske, okoljske in družbene koristi

Skupnost občin Slovenije od januarja 2017 izvaja projekt CirCE (Evropske regije v smeri krožnega gospodarstva), ki je namenjen krepitvi razširjanja krožnega gospodarstva (CE) v Evropi, v skladu s Paketom krožno gospodarstvo, Evropske komisije (2015). Projekt je financiran s strani programa Interreg Europe.Več o projektu najdete tukaj.

V okviru projekta bomo 4.7.2017 in 5.7.2017 izvedli seminar za partnerje in deležnike v projektu CircE, ki bo potekal v prostorih Ministrstva za kulturo (dvorana v pritličju), Maistrova 10, Ljubljana. V okviru srečanja se bomo posvečali priložnostim in oviram za razvoj krožnega gospodarstva v sektorjih turizem, odpadki in mobilnost. V prilogi sporočila posredujemo program dvodnevnega dogodka, ki bo potekal v angleškem jeziku.

Predstavnike medijev vabimo k udeležbi in poročanju. Prosimo vas, da zaradi lažje organizacije in koordinacije dogodka na naslov barbara.horvat@skupnostobcin.si sporočite vašo udeležbo (in katerega dela se boste udeležili), najkasneje dan pred dogodkom, to je 3.7.2017.

Vabilo medijem s programom