• Domov
  • Javno naročilo za nakup Microsoft programske opreme

Obveščamo vas, da bo Ministrstvo za javno upravo izvedlo postopek oddaje javnega naročila za nakup Microsoft programske opreme (operacijski sistem Windows, uporabniška zbirka MS Office, morebitni klienti za dostop do MS strežnikov – CAL-i ter druga Microsoftova programska oprema) z oznako ODMIO-28/2020. Ministrstvo bo v skladu s 33. členom in v povezavi s tretjim odstavkom 66. člena Zakona o javnem naročanju na podlagi pooblastil izvedlo postopek tudi za druge organe.

Ministrstvo bo po izvedenem postopku oddaje javnega naročila sprejelo odločitev o oddaji naročila in podpisalo krovno pogodbo ter izvajalo skrbništvo nad pogodbo. V skladu s tem, in v kolikor želite pristopiti k izvedbi postopka oddaje predmetnega javnega naročila, lahko na ministrstvo posredujete pooblastilo s potrebnimi podatki.

Naročilo se bo oddalo za obdobje 36 mesecev. Po izvedenem postopku oddaje javnega naročila bo ministrstvo z izbranim ponudnikom podpisalo krovno pogodbo, na podlagi katere bodo posamični naročniki sklenili neposredne pogodbe.

Vse potrebne informacije so dosegljive v spodnjih dokumentih: